Zoeken
  • Pieter Degraeuwe

Dynamische uitvoeringsplannen.

Onze volgende release zal een welgekomen feature bevatten:

Dynamische uitvoeringsplannen.


Tot nu toe kon men per staalnametype een uitvoeringsplan vastleggen. Het kwam echter voor dat de te volgen stappen afhankelijk zijn van bepaalde 'properties', en niet alleen van het staalnametype.


Bijvoorbeeld: wanneer men een property heeft die aangeeft welke pakketten er zijn aangevraagd voor een bepaalde staalname, dan kan het zijn dat sommige stappen wel of net niet moeten uitgevoerd worden.


Dit kon men nu oplossen door hiervoor verschillende staalnametypes aan te maken, maar dit zorgt al snel voor een wildgroei die moeilijk te onderhouden valt.


Vanaf de volgende release (half juni) is het dus mogelijk om deze 'afhankelijkheden' in de uitvoeringsstappen te configureren!


Dit dynamisch gedrag is natuurlijk ook beschikbaar in de app, waardoor ook bij het 'swipen' naar de volgende stap, enkel de relevante zaken doorlopen worden.
Recente blogposts

Alles weergeven

GEO-Desk in een nieuw kleedje

We zitten natuurlijk niet stil en zijn blij jullie de splinternieuwe, gebruikersinterface voor te stellen. Deze vernieuwing ziet er niet alleen beter uit, het lost ook een aantal onvolmaaktheden op mb

Ook in 2020 een succesvolle Nitraatcampagne

Ook in 2020 hebben onze klanten zeer veel meerwaarde ervaren aan GEO-Desk. Het opvolgen van de staalnames, controleren looppatronen etc. verloopt zoveel vlotter wanneer je software hebt die daar speci